Ber Raeymaekers

“Only in quiet waters do things mirror themselves undistorted. Only in a quiet mind is adequate perception of the world.”

Hans Margolius

Even voorstellen

Everybody has a past. Mine was full of everything but it seemed never enough, I felt empty, unfulfilled.

I wanted to find my  purpose in life, so a good friend talked to me about going to  Bali and Thailand and this is how my journey of fulfillment began.

An impulsive decision, trusting the uncertainty, that changed my life.

The most far-reaching lesson I received was that everybody is his own master. You always have a choice and everything that is happening in this moment is a result of the choices you have made in the past.

To become very still and connect with your true self throughout meditation is a gift for everyone.

So I start with sharing. Sharing with you my most precious gift, the gift of finding and loving your true self, unconditionally is my service to humanity.

WORKSHOPS

‘Mindfulness voor kinderen’ voor leerkrachten

Gedurende deze kennismaking heb je de gelegenheid te proeven van mindfulness voor kinderen, welke Ber Raeymaekers als mindfulness kindertrainer aangeleerd heeft via het Instituut voor Aandacht en Mindfulness.

Een ideaal moment om kennis te maken met mindfulness voor kinderen. Kinderen kunnen zo leren van binnenuit kracht op te bouwen om meer zelfvertrouwen, rust en optimisme te ervaren en meer creativiteit aan de dag te leggen in het omgaan met de hoogtes en de laagtes of de moeilijkheden in hun leven.

De leerkracht is een belangrijke initiatiefnemer en voor het grootste deel procesbegeleider van de kinderen. Hij/zij bemerkt onrust, groepsdynamiek, enz. en heeft wellicht onvoldoende tools om dit zelf te begeleiden. Wij helpen graag om deze tools aan te reiken.

Alle leerkrachten van het kleuter en lager onderwijs, directie en zorgmedewerkers zijn dan ook van harte welkom.  

Oefeningen die onder andere aan bod komen:

  • Introductie
  • Ademruimte
  • Bewegingsoefening
  • Reflectie en ervaringsuitwisseling.


Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd.