Geef een droom cadeau

  • Broebel, marc de bel, broebelschool, onderwijs, pijlers, workshop, workshops, vorming, vormingen, visie, broebel label, label, oudenaarde, waregem, onderwijsinnovatie, onderwijszin
Categorie
blog
Ter gelegenheid van de nieuwjaarsdrink startte het oudercomité van de Broebelschool in de Wortegemstraat in Bevere een actie voor de vluchtelingen die in Duinkerke gestrand zijn.

 

“We verkopen taart, installeren een photoboot en verkopen badges en gesigneerde boeken van onze inspirator Marc de Bel”, zegt Bina Bervoets, initiatiefneemster en actief in het oudercomité. “Ik ben ook actief in de vzw Creafant, een organisatie die allerlei activiteiten voor kinderen inricht. Ook vanuit dat engagement wou ik iets doen voor de vluchtelingen.”

 

“Onze actie krijgt de naam ‘Geef een droom cadeau’ omdat we met een deel van de opbrengst dromenvangers willen maken met de kinderen in het vluchtelingenkamp. Eind januari ga ik naar Duinkerke om zelf ter plaatse de handen uit de mouwen te steken en in februari of maart gaan we met de kinderen dromenvangers maken.”

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd.