Lekker in je vel

Broebel, marc de bel, broebelschool, onderwijs, pijlers, workshop, workshops, vorming, vormingen, visie, broebel label, label, oudenaarde, waregem, onderwijsinnovatie, onderwijszin

GEZONDE VOEDING

Op de BroeBELschool willen we de kinderen zoveel mogelijk bewust maken van gezonde voeding. We willen hen leren dat dit héél lekker kan zijn en dat het belangrijk is om ons lichaam goed te verzorgen. Dit doen we door te leren dat gezond eten zeer lekker kan zijn en dat het heel belangrijk is wat we in ons lichaam stoppen.

BEWEGEN MET INTELLIGENT MOTION

Naast gezonde voeding is ook bewegen van groot belang. De Intelligent Motion techniek vinden we hiervoor zeer waardevol.

TOT RUST KOMEN EN ONTSPANNEN

De BroeBELleerkracht leert kinderen zich te ontspannen en biedt hiervoor verschillende technieken aan: ademhaling, yoga, visualisatie, meditatie enz. Op een speelse manier maken we hen ervan bewust dat ze van kleins af aan zélf de sleutel bezitten om zichzelf tot rust te brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit de kans verminderd op het zoeken naar externe, en vaak minder wenselijke, manieren.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd.